0
ATP

Novak: Ciljevi su mi uvak maksimalni na US Openu

Objavljeno: 24.07.13 u 18:09

novak-djokovic-2012-french-open-men-s-final-07

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posetio je Institut za medicinu i sport u Rimu, gde je pod nadzorom lekara Karla Trankvilija obavio redovne zdravstvene provere, preventive radi, kako bi iskontrolisao stanje organizma uoci nastavka sezone, prenela je agencija Tanjug.

Đoković je proverio rad srca i pluća, rezultati su pokazali da je sve u savršenom redu i da srpski teniser može mirno da se posveti pripremama za turnire u Montrealu i Sinsinatiju, a potom i za US open u Njujorku.

„Došli smo prvi put na Institut, a izabrao sam Rim jer je moj lekar Italijan. Upravo smo se vratili sa odmora iz Hrvatske i Crne Gore i posle pregleda krećem sa pripremama za nastavak sezone. Prvi deo godine bio je veoma dobar za mene, ali me ceka US open. Ciljevi su mi uvek maksimalni, kao i ambicije“, izjavio je Đoković.

Đoković je u izjavi italijanskim medijima čestitao Fabiju Fonjiniju na dva osvojena turnira u prethodne dve nedelje (Štutgart i Hamburg) i izrazio nadu da će fudbaleri Milana sledeće sezone osvojiti titulu u Seriji A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter