0
Košarka

Letonci bez najboljeg igrača na Eurobasketu

Objavljeno: 24.07.13 u 14:30

andris-biendris

Jedan od rivala reprezentacije Srbije na predstojećem Eurobasketu, reprezentacija Letonije, igraće bez svog najboljeg igrača – Andrisa Biendriša.

Bivši košarkaš Golden Stejta izjavio je da ne može da se odazove pozivu selektora zbog promene kluba odnosno zbog toga što želi da se nametne treneru Jute, koja ga je u trejdu sa Voriorsima dovela među „džezere“.

„Nije tajna da mi prethodna sezona u Voriorsima nije bila uspešna. Trejdovan sam u Jutu. Sledi mi poslednja godina ugovora i to je nova šansa za mene. Želim da je iskoristim najbolje što mogu. To je razlog moje odluke da se vratim u Ameriku u prvoj polovini avgusta, kako bih mogao dobro da se pripremim za sezonu. Takođe, u ovakvoj situaciji ne želim da rizikujem povrede. Trejd je za mene bio neočekivan i poremetio mi je planove“ – izjavio je Biendriš.

Podsećamo da se selekcija Letonije nalazi u grupi sa selekcijama Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Litvanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter