0
Fudbal

Drulović: Ostvarili smo cilj

Objavljeno: 24.07.13 u 15:39

ljubinko-drulovic

Ljubinku Druloviću je uspeh sa omladinskom reprezentacijom Srbije najveći uspeh u trenerskoj karijeri. Razumljivo je naravno, bilo oduševljenje selektora Orlića po završetku utakmice i pobede protiv Gruzije, koja je Srbiju svrstala među polufinaliste EP U-19 u Litavniji.

„Fantastična pobeda. Odigrali smo odlično protiv reprezentacije koju smo najbolje poznavali pre početka PE. Igrači su pokazali sjajan odnos prema obavezama i pokazali kako se predstavlja srpski fudbal. Zajedno sa saradnicima Vasićem, Divcem, Cvetkovićem, direktorom Miloševićem stvarali smo ovu reprezentaciju skoro godinu dana i uspeli da ostvarimo izvanredan rezultat“ – rekao je Drulović

Ulazak Dejana Melega pokazao se presudnim za pobedu. Strateg omladinaca Srbije bio je uveren da rezervista može da odluči:

„Rekao sam Melegu da može da postigne gol, zatresao je mrežu Gruzina i na turniru u Portugaliji. Mitrović je odigrao veliku ulogu asistencijom. Kontrolisali smo igru tokom celog meča, mogli da postignemo gol i u prvom poluvremenu. Ostvarili smo cilj, pokušaćemo da protiv Francuske odmorimo pojedine igrače za polufinale.“

Pre polufinalnog okršaja na EP U – 19 u Litvaniji, sledi poslednji duel u grupi, protiv Francuske, u petak u Kaunasu, od 15.30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter