0
Evrokupovi

Crno-beli napadaju Ligu šampiona

Objavljeno: 24.07.13 u 11:23

partizan

Fudbaleri Partizana večeras sa početkom od 20.45 časova na stadionu u Humskoj igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka. Crno-beli su u prvom meču uspeli da iščupaju 1:1 posle dosta blede partije pa će im dana biti dovoljna bilo koja pobeda kako bi prošli u narednu rundu takmičenja.

Zbog svega što se dešavalo u Đumriju trener Vuk Rašović je najavio određene promene u prvoj postavi odnosno očekuje se da meč započnu Volkov i Šćepović koji su u Jermeniji uneli preokret u igri Partizana, ali i Ivan Ivanov koji se posle švajcarske avanture sa Bazelom u potpunosti posvetio obavezama.

„Dobili smo šamar na vreme. Izvukli smo pouke iz meča u Jermeniji i obećavam navijačima da se ništa slično nikada neće ponoviti. U revanšu ćemo biti na našem prepoznatljivom nivou“ – rekao je Rašović u najavi pred drugi meč sa Jermenima.

Očekuje se da večerašnji meč počnu: Lukač, Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Volkov, Marković, Jojić, Luka, Ilić, Ninković i Šćepović.

U narednoj rundi takmičenja Partizan očekuje dvoboj sa boljim iz duela bugarskog Ludogoreca i slovačkog Slovana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter