0
Evrokupovi

Rašović: Ne interesuje me 0:0 /VIDEO/

Objavljeno: 23.07.13 u 13:19

Untitled-1

Fudbaleri Partizana sutra treba da obezbede vizu za prolaz u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a eliminacija nejakog Širaka uticala bi i na to da ugovor s crno-belima potpiše Erik Đemba Đemba.

Trener Vuk Rašović najavljjuje promene u timu, a sasvim je sigurno da će se u ekipi ponovo naći Ivan Ivanov, koji nije uspeo da se dogovori s čelnicima Bazela.

– Nerešen ishod iz Jermenije je šamar, koji bi trebalo da nas osvesti, jer tako nešto više ne sme da se ponovi. Verujem da su igrači izvukli pouke i da ćemo sutra pred našim navijačima biti daleko bolji, a mogu da kažem da će u ekipi određenih promena.

Želim da ostvarimo pobedu i verujte da ne bih bio zadovoljan rezultatom 0:0 iako nas on vodi u dalji tok takmičenja.

Razgovarao sam s Ivanom Ivanovim i on je spreman za ovaj duel, a mi se nalazimo u takvoj situaciji da nikako sada ne možemo da razmišljamo o kaznama – rekao je Rašović, a onda se nadovezao na nova pojačanja.

– Ostanak Ivanova je velika stvar, samo još ne znamo do kada će bitit s nama. Uz to došao je Obradović, a verujem da će i Đemba Đemba ostati s nama. S njima dobijamo neophodno iskustvo, a kada Malbašić i Grbić budu potpuno fizički spremni imaćemo zaista kvalitetan tim.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Širaka igra se u sredu od 20.45 na stadionu u Humskoj.

Pobednik ovog duela u trećem kolu sastaće se sa boljim iz dvomeča Ludogorec – Slovan Bratislava. Slovaci su u prvoj utakmici slavili sa 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter