0
Evropske lige

Morati prodao Inter!

Objavljeno: 23.07.13 u 21:43

1758396363_1370019443

Masimo Morati je na kraju ipak popustio i prodao deonice Intera indonežanskom biznismanu Eriku Tohiru za 300 miliona evra i sada je on većinski vlasnik neroazura! Ali Morati će ostati predsednik kluba, pošto je to bio jedan od uslova naftnog magnata kada je prodavao deonice.

Iako je nekoliko puta izlazio u javnost kako bi demantovao ovakve vesti, Moratijev dogovor sa Tohirom objavio je sajt calciomercato, kao i još nekolicina italijanskih medija. Ono što je takođe objavljeno jeste da Inter neće ulagati nenormalne svote novca u nove igrače, već da će pokušati da posluje kao Arsenal i da na transferima profitira.

Tohir bi trebalo da uloži određena sredstva i u ovom prelaznom roku kako bi se napravio tim koji bi mogao da dođe do plasmana u Ligu šampiona, ali Macari neće na raspolaganju imati više od 30-40 miliona evra.

Da li je sve ovo istina saznaćemo vrlo brzo, a da li će Inter postati kao Arsenal i po osvajanju trofeja videćemo u budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter