0
Domaći fudbal

Litera na čelu omladinske škole Zvezde?

Objavljeno: 23.07.13 u 14:58

v260191p0

Potresi u omladinskoj školi Crvene zvezde. Kako je i najavljivano gotovo ni sa jednim trenerom mlađih kategorija crveno – beli nisu produžili ugovor, tačnije rukovodstvo nije ni obavilo razgovore o nastavku ili prekidu saradnje.

To je potvrdio i trener kadeta Dragan Mladenović.

„Svim trenerima u omladinskoj školi istekli su ugovori, a niko nas ne zove da vidimo šta i kako dalje. Dok su ostali klubovi rad počeli 10. jula, ja sedim i čekam, ali pod ovakvim uslovima više ne želim da radim. Niko od čelnika nije došao da vidi kako i šta radimo, a Stojadinović posle u medijima daje izjavu kako se u omladinskoj školi ništa ne radi. Međutim, čini mi se i da je direktor omladinske škole Srđan Vasiljević krajnje nebitan lik. Njega čelnici kluba neće ni da prime na sastanak kako bi obrazložio probleme“ rekao je Mladenović za Naše Novine.

To je odmah demantovao aktuelni direktor škole Srđan Vasiljević.

„Zvao sam ga na razgovor da kaže šta mu smeta jer je to prvo rekao na televiziji. Zvezda u ovim okolnostima ima najbolje uslove u Srbiji i oni će biti još bolji. Predao sam izveštaj o radu svih selekcija, biće tu promena, od srede sve naše mlade ekipe počinju sa treninzima“, rekao je Vasilje

Međutim, kako HotSport saznaje razlog za odugovlačenje je zapravo priprema „terena“ za promenu kompletnog trenerskog kadra u omladinskom pogonu na čije čelo bi kao direktor trebalo da dođe nekadašnji igrač Obilića Ivan Litera, koji gaji bliske odnose sa potpredsednikom klub Slavišom Kokezom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter