0
Ostali sportovi

Verovatno bez Radivojevića na Holanđane

Objavljeno: 22.07.13 u 14:14

SONY DSC

Juniorsku rukometnu reprezentaciju Srbije danas u Sarajevu sa početkom od 21 sat očekuje meč osmine finala Svetskog prvenstva u kojem će za protivnika imati selekciju Holandije. Najveći problem za naš državni tim prdstavlja povreda najboljeg igrača Bogdana Radivojevića.

„Juče smo obavili snimanje tog skočnog zgloba desne noge i sve je u najbolje redu. Bogdan I dalje ima otok, nije trenirao i neizvesno je da li će da igra. U nastavku prvenstva će sigurno biti tu sa nama” – rekao je selektor Vladimir Dragićević za “Balkan Handball”, a potom se okrenuo protivniku:

“Holanđani nisu ekipa za potcenjivanje, iako ne dolaze iz rukometne zemlje. Imao sam priliku da ih gledam protiv Nemačke, gde su ih namučili, izgubili jedan razlike, čak i vodili. Radi se o izuzetno spremnoj ekipi, koja dobro trči, igraju brzo, s dobrim prenosom lopte, dosta rotiraju bekove, koji mogu dobro da šutnu. Golmani su im korektni.”

Dragićević je uveren da zna šta će da odluči meč.

“Utakmica će biti naša odbrana protiv njihovog napada. To je naše najjače oružje. Srbija nema individualaca koji mogu dati 10 golova, ali može pobediti timskom igrom, kolektivnom odbranom i disciplinovano u napadu. Sve je moguće, šanse su 50-50, nokaut faza je nezahvalna, Nadam se da ćemo se mi bolje snaći” – naglasio je srpski selektor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter