0
Košarka

Teodosićev oporavak dosta usporen

Objavljeno: 22.07.13 u 23:58

Miloš_Teodosić

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić još uvek se zbog usporenog oporavka od povrede nalazi daleko od povratka među „orlove“.

Neki su očekivali da će se Teo vratiti u stroj već tokom priprema u Kranjskoj Gori, ali to se neće desiti.

„Teodosić je sve bolje, počeo je da se priprema i postepeno radi na snazi sa Predragom Batom Zimonjićem. Ipak, priroda povrede je takva da sve ide dosta sporo. Tako trenutno stoje stvari…“, izjavio je za „Novosti“ predsednik lekarske komisije doktor Dragan Radovanović.

Teodosića očekuju nove kontrole koje bi trebalo da donesu uvid u tok njegovog oporavka.

„Ponavaljam da je povreda dosta ozbiljna i da svakodnevno pratimo situaciju. Ovih dana bi trebalo da obavimo kontrolna snimanja, posle kojih će sve biti mnogo jasnije. Snimci će presuditi, a Miloš će se priključiti ekipi onda kada bude spreman“, kaže Radovanović.

Predsednik lekarske komisije KSS ističe da je oporavak usporilo to što u Rusiji nije rađena nikakva terapija u Rusiji.

„Sigurno da je oporavak usporila i činjenica da posle povrede dugo nije rađena nikakva terapija u Rusiji, već je oporavak započet tek kada je Teodosić došao u Srbiju. U svakom slučaju, nadamo se da će se Miloš Teodosić što pre vratiti u stroj“, zaključio je Radovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter