0
Fudbal

Klop razmišlja o nasledniku Levandovskog

Objavljeno: 22.07.13 u 16:55

klop

Trener dortmundske Borusije otkrio je novinarima koje igrače je želeo da vidi u svom timu, a oni su završili u drugim klubovima, kao i koga vidi kao savršenu zamenu za Roberta Levandovskog kada Poljak npusti klub.

„Želeli smo da dovedemo Iska iz Malage i Tijaga Alkantaru iz Barselone, ali su oni odabrali da pređu u Real odnosno Bajern. tako da mi praktično nismo imali šansu da ih ubedimo da dođu kod nas. Što se tiče zamene za Levandovskog u glavi imam mnogo igrača kao što je na primer Džekson Martinez iz Porta. On ima odlične karakteristike, dobro barata sa loptom, postiže mnogo golova i gotovo uvek je na pravom mestu“ – rekao je Klop.

Možda i nije pametno to što je mladi stručnjak otkrio da se interesuje za napadača Porta pošto je portugalski klub poznat po tome da vrlo skupo prodaje svoje napadače pa bi Džeksonu već danas mogla da skoči otkupna klauzula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter