0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Dodić veruje u senzaciju

Objavljeno: 22.07.13 u 15:11
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener fudbaler Jagodine Mladen Dodić rekao je pred put u Rusiju da njegov tim u Kazanju, u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Rubinom, očekuje teži zadatak nego prošle nedelje, ali da veruje u senzaciju.

„I ovde, kada smo bili domaćini, Rubin je pokazao svoju snagu, oni su u uzlaznoj formi, što pokazuje i poslednja utakmica u prvenstvu Rusije koju su dobili protiv jakog protivnika kao što je Zenit sa 2:1. To govori u prilog činjenici da podižu formu“ – rekao je Dodić na konferenciji za medije, a prenosi Tanjug

Ekipa Jagodine prošle nedelje je u prvom meču kod kuće izgubila sa 3:2. Dodić je istakao da njegova ekipa u Kazanju želi da ponovi igru iz drugog poluvremena prvog meča.

„Ponavljam, neće biti ni malo lako, zato što će nas ovog puta, baš zbog tog drugog poluvremena, Rubin shvatiti ozbiljnije nego u prvom meču. Ali, to ne umanjuje naše ambicije i veru da možemo do pobede. To bi za mnoge bila senzacija, međutim, takvim pristupom mogli bismo da napravimo senzaciju“ – rekao je Dodić.

Prvotimac Jagodine Dario Damjanović istakao je da njegov tim ide u Rusiju da napravi što bolji rezultat.

„Ne idemo da se predamo, nismo se predali ni pre prve utakmice. Ne bojimo se ni jedne ekipe, pa ni Rubina, bez obzira što smo u prvoj utakmici imali oscilacije. To su evropske utakmice gde se kažnjavaju greške, ali u drugom poluvremenu, vratili smo se u igru. Idemo da pobedimo i ostvarimo istorijski uspeh“ – zaključio je Damjanović.

Igrači Jagodine za Kazanj putuju sutra prepodne, a utakmica se igra 25. jula od 17 sati po srednjeevropskom vremenu. Pobednik ovog dvomeča u trećem kolu kvalifikacija igraće protiv danskog Randersa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter