0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Vermez: Nećemo o ljubavi

Objavljeno: 21.07.13 u 11:23
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Raste tenizija na relaciji FK Partizan i bivšeg igrača, trenera i legende Vladimira Vermezovića. Nakon što su usledlile tužbe i kontra tužbe na red su došla i medijska prepucavanja.

Ovog puta Vladimir Vermezović je sasvim opravdano rešio da objasni kako se do ovakve situacije uopšte i došlo.

„Jedini sastanak sa rukovodstvom Partizana imao sam istog dana kada su doneli odluku da više nisam trener. Sreli smo se dva sata kasnije, na stadionu, ali nismo postigli nikakav dogovor u vezi raskida. Posle me nisu ni zvali“, rekao je Vermezović za Sportski Žurnal i dodao:

„Potom sam dobio obaveštenje da je Partizan mene tužio. Ne znam stvarno po kom osnovu, iz kog razloga. Otišao sam do Arbitraže, čisto da se uverim u istinitost. Posle sam morao da uzmem advokata i zatražim svoja prava“.

Iskusni stručnjak je nadovno tražio da mu se isplate dugovanja od perioda pre raskida ugovora, ali i suma koja mu je obećana do kraja saradnje.

„Znaju oni dobro koliko su mi dužni. Da su to hteli da ispune, već bi to uradili. Još nisam dobio papir o raskidu ugovora. Nemam ni dokument koji bih mogao da dostavim službi za zapošljavanje. U jednom trenutku sam ga tražio, trebalo mi je da bih overzio zdravstvenu knjižicu, ali…“, naglasio je Vermezović.

Na konstataciju da se potencira njegova ljubav prema Partizanu, Vermezović je rekao:

„Nemojte samo o ljubavi. Svako ko priča o tome, trebalo bi prvo da se zamisli. Partizan je moj klub, u njemu sam od 1977. godine. Ne bih voleo da ispadnem kriv samo zato što tražim svoja prava“, istakao je Vermezović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter