0
Evropske lige

Sušić na klupi Barse?

Objavljeno: 21.07.13 u 15:37

1544344_w2

Možda zvući nemoguće ali zapravo je istina. Legendarni jugoslovenski fudbaler i sadašnji selektor reprezentacije BiH Safet Sušić potencijalni je kandidat za trenera Barselone.

Naime, Andoni Zubizereta kontaktirao je menadžera Slavka Ćalasana kako bi ovaj ugovorio sastanak predstavnika Katalonaca sa Sušićem.

„Zubizareta će se sa Sušićem sastati u Parizu ili Sarajevu, i to u idućih nekoliko dana“ potvrdio je Ćalasan.

Nakon što je Tito Vilanova bio prinuđen zbog zdravstvenog stanja da napusti klupu Barselone, otvorilo se mesto za njegovog naslednika. Ipak legendarni Pape je fokusiran samo na reprezentaciju.

„Moj prijatelj Ćalasan rekao mi je da sam spomenut u nekim razgovorima. Međutim mene niko nije kontaktirao i mislim da to sada nije ni realno. Verujte mi da ja o tome ni ne razmišljam“ rekao je Sušić.

Inače Zubizareta i Sušić su jedan protiv drugog igrali na Svetskom prvenstvu u Italiji kada je Jugoslavija izbacila Španiju u omini finala rezultatom 2:1.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter