in ,

Ode još jedan biser

Dragan-Đurić

Andrija Živković odbio je da poptiše ugovor s Partizanom.  Omladinac srpskog šampiona stavio pred upravu uslove koja ne može da ispuni, pa vraćen među omladince. Tako da serija pod radnim naslovom „Partizan, najorganizovaniji i nastabilniji klub u Srbiji“ ima svoju novu epizodu.

Mladi Andrija Živković, najavljivan kao igrač koji predstavlja budućnost crno-belih odbio je da potpiše profesionalni ugovor s ekipom iz Humske. Preciznije rečeno, u prisustvu svog oca, kao i ovlašćenog menadžera Predraga Đorđevića, postavio je pred čelnike kluba uslove koji ne mogu biti ispunjeni. Tražio je brdo para i još 50 odsto love od naredne prodaje.

Umesto toga, dobio je selidbu u omladinski pogon.

Međutim, ni tu nije kraj problema.

I dalje se ne zna ko je vodio pregovore u ime Partizana, jer je sva prilika da konačnu odluku o pojačanjima i potpisivanju ugovora donosi predsednik Dragan Đurić, dok sportski direktor Albert Nađ služi samo da to sve prezentuje javnosti.

Crno-beli su nedavno ostali bez Milana Jokića, koji je prošao ovogodišnje pripreme s crno-belima i onda otišao u Crvenu zvezdu, kao šatro pod izgovorom da nije zadovoljio, mada se može čuti da nije želeo da potpiše ugovor s jednom menadžerskom agencijom. Naravno, sve je to demantovano.

Eto, tako funkcioniše najorganizovaniji klub u zemlji, a ne smemo ni da pomislimo šta bi se desilo da organizacija nije tako dobra.

I sada se sve češće može čuti da će pored Jokića i Radonjić u Zvezdu, a čak se u celoj priči pominje i Živković…

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Tomas menja kapitena Lučića?

Bajern gazi… Genijalni Alkantara