0
Fudbal

Fudbalski fleš za laku noć

Objavljeno: 21.07.13 u 23:50

higuain-gonzalo

Dan je na izmaku, ali se odjednom pojavila neverovatna količina informacija o transferima! Ako još niste otišli na spavanje, zabavite se.

Napoli i Real su se dogovorili oko Gonzala Iguaina i Napolitanci su voljni da plate 37 miliona evra za Argentinca, ali im ostaje da se dogovore i sa njim oko uslova. Ipak, španski mediji javljaju da nije sve gotovo i da kraljevski klub planira da Iguaina uključi i u ponudu Liverpulu za Luisa Suareza koja ovoga puta neće sadržati novac već argentinskog napadača i Pepea!

Inter je stupio u kontakt sa Sautemptonom u pokušaju da vrati u Italiju Gastona Ramireza. Sjajni Urugvajac je bio na meti neroazura i prošle godine, ali je Sautempton tada dao bolju ponudu Bolonji.

Totenhem je i dalje u potrazi za napadačem svetskog formata, a poslednja opcija je Loik Remi, koji sigurno napušta drugoligaša KPR.

KPR bi mogao da napusti Adel Tarabt i preseli se u redove ukrajinskog Černomoreca, koji je potencijalni rival Crvene zvezde i 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Brazilac Rafinja je shvatio da za njega nema budućnosti u Bajernu i rešio je da ode sa Alijanc arene. Blizu je povratka u Šalke.

Zenit traži napadača i to ne jednog nego dva, što podrgeva priču da Hulk odlazi. Mete su Lenadro Damiao iz Internasionala (Napoli je odustao jer Zenit ima više novca) i Papis Sise koji napušta Njukasl zbog verskih uverenja.

I za kraj vesti iz Rima, trener Rome Garsija je rekao da je Osvaldo sjajan napadač i da računa na njega. Do juče je Osvaldo bio na prodaju, dok je predsednik LAcija poručio da nema šanse da proda Kandrevu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter