0
Ostali sportovi

Dudaš: Trud na treninzima počinje da se isplaćuje

Objavljeno: 21.07.13 u 13:55

mihail-dudas-oi-london-1344428844-195581

Najbolji srpski desetobojac Mihail Dudaš ovog vikenda se okušao na prvenstvu Vojvodine, na kojem se takmičio u tri discipline.

Dudaš se odlučio za to takmičenje u sklopu završnih priprema za Svetsko prvenstvo u Moskvi i proverio je gde ’stoji’ u trci na 110 metara prepone, skoku motkom i bacanju diska.

-U trci 110 prepone sam istrčao 14.52 sekunde sa malo jačim vetrom, ali sam udario mnogo prepona. Ipak, mogu da kažem da sam prezadovoljan jer je to pokazatelj da se sav trud koji smo uložili u trening isplatio. U bacanju diska sam imao sve stabilne hice na 44 metra, a jedan na 44,98, što je odličan rezultat. Najbitnije je da mogu da bacam daleko i bez prestupa. Na skoku motkom sam imao nezgodan vetar u grupi i nisam mogao da pružim maksimum – rekao je Dudaš.

Dudaš je tokom vikenda takođe u sklopu treninga trčao dva puta 800 metara, a takođe je ostvario dobre rezultate na 400 metara i veruje da je spreman za lični rekord.

Svetsko prvenstvo u Moskvi na programu je od 10. do 18. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter