0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Zvezda bez Mijailovića na Islandu

Objavljeno: 20.07.13 u 20:01
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nikola Mijailović je bio jedan od boljih ako ne i najbolji fudbaler Crvene zvezde u pobedi nad islandskom Vestmanejom u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope međutim crveno-beli bi mogli da otputuju na revanš bez iskusnog levog beka.

Naime, strelac drugog golaza Crvenu zvezdu na meču odigranom u četvrtak u međuvremenu je povredio zadnju ložu i njegovo učešće u revanšu je pod velikim znakom pitanja tačnije moglo bi da se desi da Mijilović i neotputuje na Island.

U klubu sa Marakane su blizu odluke da ne bi trebalo da se rizikuje pošto trener Stojanović na toj pozicijji na raspolaganju ima i Filipa Mladenovića.

Osim Mijailovića svi ostali fudbaleri Crvene zvezde bi trebalo da budu spremni za revanš, koji je na programu u četvrtak, pošto se i Filip Kasalica oporavlja od povrede zadobijene u prvom poluvremenu utakmice odigrane u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter