0
Evropske lige

Radović golom začinio „petardu“ Legije

Objavljeno: 20.07.13 u 20:40

miroslav_radovic

Šampion Poljske već je u prvom kolu novog prvenstva svim konkurentima poslao poruku da sa njim ponovo neće biti šale – Legija je na otvaranju deklasirala Viđev sa 5:1 samo tri dana pošto je u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona na strani pobedila velški TNS sa 3:1.

Gost se još nije privikao na karnevalsku atmosferu na tribinama a srpski internacionalac i jedan od najboljih igrača utakmice Miroslav Radović pogodio je mrežu protivnika. Igrao se 3. minut kada je novo pojačanje „legionara“ Patrik Mikita pronašao Radovića koji se otvarao a ovaj je oštrim udarcem po zemlji matirao Maceja Milkarza za 1:0. Radović i Mikita su u 36. minutu mogli ponovo da se proslave, a ono što njima nije pošlo za rukom jeste Jakubu Režnijaku koji je u 40. povisio na 2:0.

Početkom drugog poluvremena na scenu je stupio golgeter Legije Kuharčik koji je postigao dva pogotka, a onom za 4:0 u 57. minutu doprineo je asistencijom Radović. Nakon opuštanja u odbrani i gola Viđeva, Legija je preko Mikite u finišu meča postavila konačan rezultat.

Tako je Radović, izabravši da ostane i u osmoj sezoni u dresu Legije napravio pravi izbor pošto je ponovo dosta toga na terenu zavisilo od njega i mnoge akcije započinjale su upravo od bivšeg igrača Partizana, koji je golom na najlepši način otvorio domaću sezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter