0
Fudbal

Janković: Verona najbolja opcija za mene

Objavljeno: 20.07.13 u 19:04

Genoa-v-Roma-Bosko-Jankovic

Srpski fudbaler Boško Janković rekao je da je prezadovoljan posle potpisanog ugovora sa Veronom, čije boje će braniti naredne dve godine. Janković se već u subotu pridružio novim saigračima na pripremama u Racinesu, gde je i upriličena promocija.

„Odlučio sam se da ostanem u Italiji, iako sam imao ponude i iz Grčke, Turske i Kine. Dugo sam u Italiji, zbog porodice i sebe sam doneo ovakvu odluku, iako su mi drugi klubovi nudili mnogo više para. Ipak, Verona je bila najbrža i najkonkretnija i prezadovoljan sam uslovima“ – rekao je Janković.

Janković je istakao da postoje i posebni razlozi zašto se baš odlučio za povratnika u Seriji A.

„Prihvatio sam ponudu Verone zato što je klub velikog renomea, iako je prethodnih godina imao krizu rezultata. Imam 29 godina i mislim da ću u Veroni imati dovoljno prostora da prikažem sav svoj potencijal. Moja je želja da još dugo igram u jakim ligama“- istakao je Janković.

Iskusni srpski internacionalac je do prošle sezone branio boje Đenove, u koju je stigao iz Palerma 2008. godine. Pored ta dva kluba, Janković je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu, u kojoj je ponikao, Jedinstvo i Majorku.

„Zahvalio bih se Zoranu Đuriću, Đorđu Gruboru i Silvanu Martini koji su realizovali ovaj transfer. Naravno, zahvaljujem se Đenovi na pet prelepih godina koje sam proveo tamo“ – naglasio je Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter