0
Ostali sportovi

„Delfini“ trenirali u Barseloni

Aleksandar Milosavljević
Objavljeno: 20.07.13 u 22:10

vaterpolisti-trening-barselona

Vaterpolo reprezentacija Srbije se oko 13 časova smestila u hotel AC u Barseloni da bi već posle dva časa selektor Dejan Savić poveo igrače na 75-minutni trening. Let do Barselone preko Minhena bio je prijatan.

Rano ujutru na aerodromu selektoru Dejanu Saviću srećan put i uspeh na Svetskom prvenstvu su poželeli Živa Cvjetićanin predsednik Skupštine, Uroš Marović, potpredsednik, Nemanja Marjan direktor u VSS i Dejan Perišić koordinator za domaći program.

Zanimljivo je da je dan ranije reprezentativcima sve najlepše poželeo i Dane Korica generalni sekretar Sportskog saveza Srbije a jedino nikoga nije bilo iz Olimpijskog komiteta koji je inače zadužen za vaterpolo savez.

Trening na bazenu Bernat Pikornel je omogućio igračima da osete atmosferu objekta na kojem će se igrati čitav turnir. U narednim danima neće biti puno prilika da se na njemu trenira. Na bazenu su vidjeni Nemci sa selektorom Nebojšom Novoselcem koji se srdačno pozdravio sa Dejanom Savićem i reprezentativcima.

„Dobro je, voda je malo toplija ali nije masna“ – rekao je Nikola Rađen.

Branislav Mitrović je dodao:

„Važno je za ekipu da vidi mesto gde će se igrati turnir. To mnogo znači u psihološkom smislu.“

Reprezentaciju je sačekao Darko Udovičić a pored njega ispred saveza je u ekspediciji generalni sekretar Marko Stefanović. Još ranije je kao oredstavnik FINA stigao Aleksandar Šoštar, predsednik Koordinacionog odbora.

“ Za ovo smo radili i sada sve što smo učinili treba da pokažemo u bazenu“ – rekao je selektor Dejan Savić.

Srbija je od Minhena do Barselone putovala sa mađarskim vaterpolistima a potom je organizator za oba tima pripremio samo jedan autobus iako su hoteli različiti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter