0
Domaći fudbal

Vojvodina predstavila Kaluđerovića i Denkovića

Objavljeno: 19.07.13 u 15:25

Andrija-Kaluđerović

Novi fudbaler Vojvodine Andrija Kaluđerović rekao je danas da je veoma srećan zbog dolaska u Novi Sad, jer se radi o jednom od najvećih srpskih klubova sa izuzetno ozbiljnim ambicijama.

„Došao sam na poziv Marka Nikolića koji mi je bio trener u Radu i koji jako dobro zna šta može da očekuje od mene“, rekao je Kaluđerović na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Pored Kaluđerovića, Vojvodina je danas predstavila i drugo pojačanje, Stefana Denkovića. Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić ocenio je da je Vojvodina angažovala dvojicu kvalitetnih igrača i da se nada da će oni u narednom periodu pokazati da su prava pojačanja.

„Kaluđerović je poznato fudbalsko ime u Srbiji o čijim kvalitetima se sve zna. On je iz kineskog prvoligaša Pekinga došao na pozajmicu na godinu dana, s tim što je Vojvodina dobila pravo prvenstva da produži rok pozajmice ili da otkupi njegov ugovor“, rekao je Drakulić.

Što se tiče Denkovića, sportski direktor Novosađana kazao je da je on prošao fudbalsku školu i Crvene zvezde i Partizana, te da je u Izraelskom Hapoelu sticao fudbalsko iskustvo. Sa njim je Vojvodina potpisala trogodišnji ugovor.

Denković se zahvalio rukovodstvu Vojvodine na pruženoj prilici, naglasivši da je izabrao sjajnu fudbalsku sredinu i klub koji uvek ima visoke ambicije.

Na novinarsko pitanje da li angažovanje dvojica napadača znači da iz kluba ide Abubakar Oumaru, Drakulić je rekao da se vode pregovori oko odlaska Kamerunca, ali i da bi pomenuti igrači svakako bili angažovani.

Drakulić je rekao i da se vode pregovori i oko odlaska kapitena Vulićevića i njegovog zamenika Trajkovića, te da Vojvodina do kraja prelaznog roka planira još da angažuje jednog ili dvojicu centarhalfova i jednog levog beka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter