0
Evrokupovi

I Ilić misli samo na Širak

Objavljeno: 19.07.13 u 13:30

sasa-ilic

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je u petak da crno-beli prvo moraju da pobede jermenski Širak, pa će tek onda razmišljati o 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je istakao da su Slovan i Ludogorec svakako mnogo ozbiljniji protivnici.

Fudbaleri Partizana će, ako eliminišu jermenski Širak, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv pobednika duela Slovana iz Bratislave i bugarskog Ludogoreca, odlučeno je žrebom u Nionu.

„Treba prvo da pobedimo Širak i samo razmišljamo u tom pravcu. Odigrali smo jednu katastrofalnu utakmicu, igrači su sami krivi. Imali smo sreće, (Milan) Lukač nas je spasio odbranama, kao i (Vladimir) Volkov golom na kraju utakmice“, rekao je Ilić agenciji Beta.

„Imamo pet, šest dana da se pripremimo, odigramo dobro i obezbedimo plasman u treće kolo kvalifikacija“, dodao je kapiten šampiona Srbije.

Partizan je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija odigrao nerešeno 1:1 protiv Širaka, dok je Slovan pobedio Ludogorec sa 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter