0
Evrokupovi

Dodić: Momci pokazali da su pravi

Objavljeno: 19.07.13 u 09:48

Untitled-3

Jagodina se na svojoj evropremijeri nije obrukala, čak daleko od toga. Protiv moćnog Rubina izabranici trenera Mladena Dodića naročito u drugom poluvremen prikazali su sjajn fudbal. Ipak, previše resprekta na početku utakmice koštao ih je boljeg rezultata.

„Mislim da smo prvo poluvreme igrali sa previše poštovanja, što se videlo u našoj igri. Bilo je previše grča, a otežavajuća okolnost je i to što je protivnik iskoristio našu prvu grešku i dao gol, a onda ubrzo još jedan. Onda ste stvarno u problemu“ rekao je Dodić novinarima.

Imali su Rusi 2:0 na poluvremenu, ali se potom Jagodina probudila.

„Moji momci su pokazali da su pravi. Drugo poluvreme smo odigrali bez grča. Bilo je i tada grešaka, ali rešili smo da popravimo utisak, da postignemo gol…čestitam igračima na drugom poluvremenu, pokazali su da nisu slučajno ovde. Rubin je pokazao svu svoju snagu i moć i kažnjavao je sve naše greške, a to je razlika kad igrate sa timom ovakvog kvaliteta“ rekao je Dodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter