0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Neko hoće da ugasi KK Partizan

Objavljeno: 18.07.13 u 15:55
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Neobična tišina vlada u Košparkaškom klubu Partizan, kao da je blokada računa blokirala i sve ostale aktivnosti u momentu kada bi klub trebalo da bude najaktivniji barem kada je u pitanju prelazni rok.

„Nema ništa novo. Blokada računa sa sobom je povukla i blokadu aktivnosti u vrlo delikatnom periodu. Na delu je pokušaj gašenja košarkaškog kluba Partizan, ali nada umire poslednja“ – rekao je u izjavi za Mondo Duško Vujošević.

Iskusni stručnjak je istakao da se nad da u vlasti postoje razumni ljudi koji će odobriti reprogram poreskog duga KK Partizan koji iznosi oko 1,2 miliona evra, bez kamata i hipoteka, uspevši čak i da se našali rekavši da je jedina nekretnina koju klub poseduje sportski direktor Dragan Todorić.

Pripreme za novu sezonu bi trebalo da počnu 10. avgusta, ali bez igrača koji imaju reprezentativne obaveze što bi uz odlaske Lučića, Gordića i Đekića, kao i povredu Bertansa moglo da izazove da se na njima pojavi rekordno mali broj igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter