0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Vojvodina sa desetoricom bolja od Honveda

Objavljeno: 18.07.13 u 22:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Vojvodine stekli su solidnu prednost u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u prvoj utakmici na svom stadionu savladali Honved sa 2:0 (1:0).

Novosađani su odlično ušli u ovaj meč i od samog početka su pritisli goste. Takva igra im se isplatila u 19. minutu kada je Trajković iskoristio dobar centaršut Vranješa iz kornera, odlično skočio i glavom sa pet metara loptu sproveo u mrežu. Nedugo zatim Vojvodina je ostala sa igračem manje pošto je isključen Bojan Nastić zbog neopreznog starta. Međutim, to nije poremetilo ekipu Marka Nikolića koja je nastavila da napada.

Gosti su tokom drugog poluvremena pokušavali da savladaju novog golmana Vojvodine koji je došao iz Čelsija na pozajmicu Mateja Delača, ali je ovaj sjajno branio. U 71. minutu u kaznenom prostoru Honveda oboren je Abubakar Oumaru, a precizan sa bele tačke bio je Vranješ. Do kraja meča rezultat je ostao nepromenjen i pored nekoliko prilika na obe strane.

Vojvodina je stekla solidnu prednost pred revanš u Mađarskoj koji je na programu za sedam dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter