1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Tole tuži Informer

Objavljeno: 18.07.13 u 13:03
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i organi FSS odlučili su da potraže pravdu na sudu kako bi se odbranili od kako se navodi na zvaničnom sajtu ove organizacije „lažnih tekstova  pojedinih tabloidnih medija“. Tekst iz lista „Informer“ od 18.07.2013 godine, u kojem se Karadžić optužuje za malverzacije prilikom izgradnje Sportskog centra u Staroj Pazovi, je jedan od onih koji će pronaći svoj epilog pred sudskim organima.

Izjavu Tomislava Karadžića datu sajtu FSS vam prenosimo u celosti:

„Laži, insinuacije, pozivi na „dobro obaveštene izvore“ imaju za cilj da diskredituju tuđe rezultate u interesu svojih niskih pobuda. Naše poslovanje uvek je bilo podložno kontroli nadležnih organa i tu ništa ne vidimo sporno… Čak naprotiv. Svakako ne prihvatamo da pojedini tabloidi potpuno neosnovano, lažno i krivo proizvode izmišljene tekstove radi popunjavanja svojih stranica. Ako je to jedini način da opstanu, nije problem, samo će u tom slučaju za  laži i prevare morati da plate odštetu. Od sada pa nadalje, u svakom slučaju.“

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter