0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Poraz Jagodine na evro-premijeri

Objavljeno: 18.07.13 u 21:59
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Jagodine doživeli su poraz u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope od ruskog Rubina rezultatom 2:3 (0:2).

Renomirana ekipa iz Kazanja je krenula vrlo agresivno od samog početka što im se isplatilo u 12. minutu kada je Prudnjikov pogodio mrežu gola Đuričića. Već u 21. minutu Rubin je udvostručio prednost preko Nača koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, a lopta odskočila ispred Đuričića i završila iza leđa golmana Jagodine.

Jagodina je krenula dosta angažovanije u drugom poluvremenu i konačno uspela da smanji prednost gostiju golom Damjanovića. To je bio prvi istorijski pogodak Jagodine u istoriji kluba u evrokupovima. „Ćurani“ su potom tražili put do drugog gola i izjednačenja, ali je Rubin prvi stigao do gola preko Rondona u 87. minutu. Ipak, Jagodina dolazi do još jednog gola u nadoknadi vremena, a strelac je bio Lepović.

Dostojanstven otpor Rubinu, jednom od favorita za osvajanje Lige Evrope, pružili su „ćurani“ i na revanš meč u Kazanj putuju sa minusom od jednog gola. Taj meč je na programu za nedeleju dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter