0
Evropske lige

Piksi ugostio Vengera u Nagoji

Objavljeno: 18.07.13 u 15:26

venger-piksi

Arsen Venger je u Arsenal došao sada već davne 1996. godine i to iz japanske Nagoje gde je tada trenirao Dragana Stojkovića Piksija koji je sada šef stručnog štaba japanskog kluba, a sve češće se govorka da bi upravo on mogao da nasledi Francuza kada ovaj odluči da napusti „topdžije“.

Dvojica velikih fudbalskih ljudi ponovo su se sreli danas u Nagoji gde će dva kluba u ponedeljak odigrati prijateljski meč koji je upriličen povodom Arsenalove turneje po Aziji.

„Ovo je poseban momenat za mene, ali onaj koji se svrstava u srećne“ – rekao je na početku konferencijie za medije Venger.

Pre nego što se Francuz obratio medijima uprličen je zabavni program u kojem su se istakle tradicionalne japanske plesačice.

„trebalo bi svaku konferenciju za medije u Engleskoj da započnemo plesom. To bi bilo mnogo bolje od dosadašnje ustaljene prakse“ – našalio se Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter