0
Evrokupovi

Nađ: Onakvom igrom ne možeš da dobiješ ni klince ispred zgrade

Objavljeno: 18.07.13 u 18:19

Albert Nadj

Sportski direktor Partizana Albert Nađ bio je veoma nezadovoljan igrom i remijem protiv Širaka u Jermeniji.

„Katastrofa! Kompletna ekipa, izuzev Lukača, nije bila na nivou. Ninković bi trebalo da se zapita zašto nije bio onakav kakav se očekuje, Ilić zašto kao kapiten nije podigao ekipu, Marković zašto nije uklizao 15 puta kao u večitom derbiju. Čak ni rezerve nisu donele nešto novo. Šćepović je pokušavao, ali ni to nije bilo dovoljno“, izjavio je sportski direktor Partizana.

Nađ smatra da su crno-beli potcenili protivnika što je moglo skupo daa ih košta.

„Potcenili su protivnika! Kad je tako, ne možeš da dobiješ ni ekipu ispred zgrade. Održali smo sastanak po povratku, zatvorili tu ružnu stranu. Ako igrači imaju ponosa, verujem da ih je zabolelo sve što se pisalo. Samo bi trebalo da znaju da niko od novinara nije napisao neistinu. Pogledao nas je onaj odozgo. Lukaču su svi igrači po završetku utakmice pohitali u zagrljaj, svesni da ih je spasao“, zaključio je Nađ.

Partizan i Širak su odigrali 1:1 u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a revanš meč je za sedam dana na stadionu Partizana.

hotsport.rs / zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter