in ,

Mladost pred stečajem

mladost

Sedmostruki evropski prvak u vaterpolu, zagrebačka Mladost, saopštio je da je podneo zahtev za pokretanje predstečajne nagodbe.

Vest o pokretanju predstečajne nagodbe objavljena je na službenim stranicama kluba, i putem saopštenja Hrvatskoj novinskoj agenciji (HINA), a epilog će biti objavljen na službenim stranicama Financijska Agencija (FINA), prenosi portal Biznis.hr.

„U skladu sa zakonom o finansijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, dužnik HAVK Mladost (sportsko udruženje) ovim putem obaveštava sve poverioce da je s danom 11.07.2013. podneo zahtev za pokretanje postupka predstečajne nagodbe“, navodi se u saopštenju, koje je potpisao potpredsednik kluba Boris Labar.

Iz Mladosti kažu da su u toku pregovori oko usklađivanja svih potraživanja, te rokova i načina plaćanja s poveriocima u skladu sa odlukom Upravnog Odbora kluba.

VK Mladost je osvajao titulu evropskog prvaka tri godine za redom, od 1967. do 1969, kao i 1971, 1989, 1990. i 1996. godine. Uz to je šest puta bio prvak bivše Jugoslavije, a 10 puta prvak Hrvatske, poslednji put 2008. godine.

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Porkari na probi

Sada „đavoli“ hoće Bejla