0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Lučić: Nema odustajanja

Objavljeno: 18.07.13 u 13:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prošla su tri dana od kako je muška seniorska reprezentacija Srbije u Kranjskoj Gori, gde obavlja bazični deo priprema za Evropsko prvenstvo koje će se od 4. do 22. septembra održati u Sloveniji. Izabranici selektora Dušana Ivkovića posle uvodnog i nešto lakšeg rada prve nedelje u Beogradu, znatno su pojačali ritam treninga kako bi se što bolje pripremili za predstojeće kontrolne utakmice.

„I pre dolaska u Kranjsku Goru znali smo da će ovo biti najteži deo priprema za Evropsko prvenstvo. Treninzi su znatno teži i naporniji nego prve nedelje u Beogradu. Pre podne trčimo na obližnjem fudbalskom terenu, dok smo poslepodne u dvorani koja je na pet minuta hoda od hotela „Kompas“ u kome smo smešteni. Stigle su i prve upale mišića, ali nema odustajanja. Uslovi u Kranjskoj Gori su inače zaista odlični, imamo sve što nam je potrebno za kvalitetan rad, oporavak i odmor“ – ističe Vladimir Lučić.

Reprezentaciji će se danas priključiti Đorđe Gagić i Nikola Kalinić koji su bili članovi Univerzitetske selekcije koja je u Kazanju osvojila bronzanu medalju:

„Trebalo bi da budu već na poslepodnevnom treningu. Nema nas dovoljno, tako da je svaki igrač preko potreban kako bi imali što bolji i kvalitetniji trening. Krajem nedelje u rad bi po specijalnom režimu trebao da se ukljući i Nemanja Nedović, tako da će nas biti još više na terenu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter