0
Domaći fudbal

Kaluđerović stigao u Vojvodinu

Objavljeno: 18.07.13 u 11:55

Kaludjerovic

Kao što je bilo i najavljivano Andrija Kaluđerović će sledeće sezone igrati za novosadsku Vojvodinu pošto je postignut dogovor sa Pekingom o jednogodišnjoj pozajmici.

„Došao sam da dajem golove. Dok sam igrao za AIK iz Bačke Topola bio sam na meti Vojvodine. Ipak, tada se nije sve poklopilo. U Zvezdi sam stekao ime, ali moja budućnost je Vojvodina. Odrekao sam se većih ugovora u drugim zemljama jer Vojvodinu vodi moj bivši trener Marko Nikolić, koga izuzetno poštujem. Jedva čekam da se navijačima predstavim golovima“ – rekao je Kaluđerović po dolasku u Srbiju.

Bivši centarfor Crvene zvezde prošlu sezonu je proveo u Rasingu iz Santandera u kojem je takođe bio na pozajmici, a na 18 odigranih utakmica postigao je tri gola u Segundi. Pored Zvezde vižljasti napadač u Srbiji je nastupao još i za Rad, OFK Beograd i Spartak iz Subotice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter