FOTO: STARSPORT
in ,

Dodić: Previše respekta prema rivalu u prvom poluvremenu

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Jagodine Mladen Dodić izjavio je nakon meča protiv Rubina u kvalifikacijama za LE da su njegovi igrači igrali sa previše respekta prema protivniku u prvom poluvremenu.

„Mislim da smo prvo poluvreme igrali sa previše poštovanja, što se videlo u našoj igri. Bilo je previše grča, a otežavajuća okolnost je i to što je protivnik iskoristio našu prvu grešku i dao gol, a onda ubrzo još jedan. Onda ste stvarno u problemu“, izjavio je Dodić.

Iako su gubili dva puta sa po dva gola razlike fudbaleri Jagodine se nisu predavali.

„Moji momci su pokazali da su pravi. Drugo poluvreme smo odigrali bez grča. Bilo je i tada grešaka, ali rešili smo da popravimo utisak, da postignemo gol…čestitam igračima na drugom poluvremenu, pokazali su da nisu slučajno ovde. Rubin je pokazao svu svoju snagu i moć i kažnjavao je sve naše greške, a to je razlika kad igrate sa timom ovakvog kvaliteta“, konstatuje Dodić.

U drugom poluvremenu Jagodina je postigla dva gola i pokazala da može da se nadmeće sa jednim od najjačih timova u ovom takmičenju.

„Mogu da budem zadovoljan tim drugim poluvremenom. Ne konačnim rezultatom, ali zadovoljan sam kako su u drugom poluvremenu momci odigrali i istrčali. Moraćemo i u revanšu da ponovimo to drugo poluvreme i da dostojno predstavljamo srpski fudbal i klub“, zaključio je Dodić.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Stojanović: Bilo je dobro, moramo da popravimo mnogo stvari

LE: Srbi solidni, poraz Utrehta u Luksemburgu