0
Domaći fudbal

Arauho stiže tek u nedelju

Objavljeno: 18.07.13 u 15:42

migel-arauho

Mladi Peruanac Migel Arauho odavno je već kaparisan od strane Crvene zvezde i očekivalo se da tokom ove nedelje stigne u Beograd, međutim 18-godišnji fudbaler će ipak tek u nedelju krenuti put Srbije.

Naime, odlučeno ej da Arauho malo produži ostanak u Peruu kako bi pomogao svom klubu Sport Huansaju u duelu sa Alijansom iz Lime koja je na programu u subotu.

„U nedelju krećemo za Beograd gde Arauha očekuju medicinski pregledi, a zatim i potpisivanje trogodišnjeg ugovora“ – otkrio je igračev menadžer Karlos Gonzales.

Arauhov transfer u Crvenu zvezdu naišao je na oduševljenje u peruanskim medijima koji podsećaju da se radi o nekadašnjem prvaku Evrope i sveta, a posebno se ističe pobeda nad Kolo Kolom u finalu interkontinentalnog kupa u Tokiju. Nagoveštava se da je to odličan potez 18-godišnjeg igrača koji će u Beogradu imati priliku da značajno napreduje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter