2
Evrokupovi

Rašović: Bili smo katastrofalni

Objavljeno: 17.07.13 u 18:00

SIRAK-PARTIZAN_01

Vuk Rašović, trener šampiona Srbije, posle blede partije njegove ekipe nije krio nezadovoljstvo prikazanom igrom. Šef struke crno – belih smatra da opravdanja nema.

„Mogu da pohvalim je rezultat, sve drugo je bilo loše. Ustvari, katastrofa. Nismo uopšte bili u ovoj utakmici, a za to nema opravdanja, pa čak ni to što je ovo praktično novi tim Partizana. Pojedini od ovih momaka su prošle godine nastupali u Teleoptiku i ovo je za njih vatreno krštenje u Evropi „rekao je Rašović i dodao da veruje u bolje izdanje ekipe u revanšu.

„Verujem da će u revanšu biti drugačije i da će pristup biti mnogo bolji. Domaćini nas nisu iznenadili, mi smo znali način na koji igraju, ali problem je u tome što nismo odgovorili onako kako je trebalo, ionako kako smo se dogovorili.“ zaključio je trener crno – belih.

0
0

2 Komentara

  1. ljudi jeli ovo moguce,pa ovo nije ni za regionalne lige a .kamoli za lige sampiona.neznam kako su igrali sreecno su prosli,pa ja sam u jednom trenutku pomislio da ce izgubiti sa vise golova razlike, sto je bila i realna opcija,sramota …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter