0
TimeOut

FOTO:STARSPORT

Novinar pokušao da reketira trenera Zvezde

Objavljeno: 17.07.13 u 09:39
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Svašta u ovoj zemlji prolazi i dešava se pa može i to. Naime, sportski novinar Dejan Anđus je u toku emisije u kojoj mu je gost bio Nebojša Čović, otvoreno rekao da je od trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića pokušao da iznudi novac.

Ovaj voditelj je prema njegovim rečima najzalužniji što je Stojanović došao u Zvezdu i shodno tome trebalo je da dobije procenat od njegovog ugovora. Takođe u priču je upleten i izvesni taksista koji je porodični prijatelj sa Stojanovićem.

„Predsednik Dragan Džajić je za novog trenera Crvene zvezde predlagao svoje zlatiborske kombinacije, Kokeza je želeo Bekvalca… A, Slaviša Stojanović je predložen od strane mog kućnog prijatelja taksiste Miška, sa kojim sam se našao u jednom restoranau i koji mi je dao CV Slaviše Stojanovića. Onda sam ja te papire predao Kokezi na sastanku u restoranu „Gala“. Zatim sam otišao kod gospodina potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića koga poznajem i predočio mu tu mogućnost. Tek posle toga Slaviša Stojanović je pozvan da dođe u Beograd“, kazao je između ostalog voditelj.

A da je u pitanju reketiranje potvrđuje i činjenica da je Anđus pre nekoliko dana dolazio u hotel Mladost da „poseti“ i podseti Stojanovića ko su mu prijatelji.

„15 hiljada evra nije deset odsto od 120 hiljada evra, već 12. Njega su neki ljudi predložili za trenera Zvezde, kojima se zahvaljivao, pa se ispostavilo da oni nisu toliko važni u priči, jer je našao nove drugove, ali bolje da ćutim… Poslao sam mu poruku da ne zaboravi ko su mu pravi prijatelji i da se ne priklanja novim prijateljima, a ja sam mu fudbalska majka, kao što sam Aleksandru Jankoviću fudbalski otac i kao što niko ne bi čuo za njega da nije mene“ samo je deo onoga što je rekao Anđus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter