0
Evrokupovi

Ninković pod znakom pitanja

Objavljeno: 17.07.13 u 23:19

ZVEZDA_BAYERN_5189

Na sreću nije nikakva loša vest za navijače Crvene zvezde već je u pitanju dilema trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića.

Naime, Ninković se ralativno kasno priključio pripremama i nije sa ekipom putovao na turnir u Švajcarsku kako bi individualnim radom nadoknadio zaostatak za timom. Ipak, iako mu je fizička sprema bolja pitanje je koliko je on potreban ekipi protiv Islanđana.

Pored njega Stojanović gotovo sigurno neće računati na Luku milivojevića koji je čini se jednom nogom u Anderlehtu, mada ne bi bilo iznenađenje da se on ipak pojavi u protokolu.

Na golu Zvezde sutra će stajati Bajković tu nema dileme kao ni za štopere gde će biti Lazić i Krneta, dok će na bekovima stajati Vešović i povratnik Mijailović.

Još jedan povratnik u crveno – belo biće na poziciji zadnjeg veznog i to je Kovačević. Milijaš će stajati na centralnom veznom i ispred njega Savićević, dok po bokovima treba da dejstvuju Pečnik i Kasalica, a u napadu gotovo sigurno na teren izalsi Abila Dauda.

C. ZVEZDA – IBV


STADION: Crvene zvezde. Kapacitet: 52.000.

Sudija: Luka Banti (Italija).

Početak u 20.30 (RTS).

Crvena zvezda: Bajković – Vešović, Lazić, Krneta, Mijailović – Kovačević, Milijaš – Kasalica, Ninković (Savićević), Pečnik – Dauda.

IBV:
Džejms – Gudjinson, Garner, Olafson, Sigurbjernson – Gudmundson, Torstajnson, Džefs, Maveje, Torvardson – Spir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter