0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ivanov smatra da nije izdao Partizan: Neka me kazne!

Objavljeno: 17.07.13 u 17:22

FOTO:STARSPORT

FOTO:STARSPORT

Ivan Ivanov tvrdi da nije prodat Bazelu za 1,6 miliona evra, kao što se malopre pojavila informacija, a to isto uverava i generalni sekretar darko Grubor.

Bugarin kaže da nije bio sposoban da igra i da je to jedini razlog što ga nema u timu i još dodaje da nema nikakav problem ako ga iz kluba kazne.

– Danima se osećam loše, ne mogu da spavam i da jedem i nisam sposoban da igram. Ukoliko u Partizanu smatraju da treba da me kazne, onda u redu, nemam problem s tim.

U Partizanu sam dve godine, ovom klubu sam dao mnogo i mislim da sam zaslužio da ne odigram ovaj meč, jer mi od toga zavisi dalja karijera.

Želim da vidim šta će biti s Bazelom, pa ako ne odem tamo, tu sam na raspolaganju jer imam ugovor još godinu dana.

Da sam odigrao danas, za Švajcarce bih mogao da nastupam tek u grupnoj fazi Lige šampiona – rekao je Ivanov, dok Darko Grubor kratko kaže:

– I do mene su čule priče kako je Ivanov prodat, ali to nije istina. Pregovori se vode i videćemo da li će i kada biti završeni i na koji način. Do tada, Ivanov je naš igrač, a ovo što je uradio nije u redu, ali videćemo kakva će biti kazna, kad se vratimo u Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter