0
Fudbal

Venger: Trudimo se da dovedemo „spektakularno“ pojačanje

Objavljeno: 16.07.13 u 18:50

Arsene Wenger

Stara priča u Arsenalu. Trener „tobdžija“ Arsen Venger zamolio je navijače kluba da budu strpljivi kada je reč o „spektakularnim“ pojačanjima.

„Trudimo se da pojačamo tim, ali ne mogu da vam dam imena. Svi žele da se objavi spektakularan transfer, ali ja to ne mogu da uradim“, izjavio je birtanskim medijima francuski stručnjak.

Navijači Arsenala su se posle izjave izvršnog direktora Ivana Gazidisa da klub ima finansijska sredstva za velika pojačanja, ponadali da će sledeće sezone videti u omiljenom dresu neku fudbalsku zvezdu (Iguain, Suarez…), ali ih je Venger svojom izjavom spustio na tlo.

Trener kluba sa Emirejtsa smatra da će naredna sezona u Premijer ligi biti veoma interesantna.

„Sledeća sezona u Premijer ligi će biti veoma interesantna. Mnogi timovi mogu da osvoje titulu. Čelsi će imati dobar tim i činjenica da je Aleks Ferguson u penziji donozi određenu dozu neizvesnosti u Mančester junajted. Ali Dejvid Mojes je tamo i ja sam siguran da će ponovo biti kandidati za titulu“, zaključio je Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter