0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Krneta: Jači smo u odnosu na prošlu sezonu

Objavljeno: 16.07.13 u 22:31
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde će novu sezonu započeti u četvrtak protiv islandskog IBV-a na Marakani. Navijači crveno-belih su se uželeli utakmica, pa ni ne čudi što vlada veliko interesovanje za ovaj meč.

Dres Zvezde je za navijače svetinja i očekuju da se igrači do poslednje kapi znoja bore za svoj tim.

„Normalno je da se od nas svake godine očekuju uspesi. Na leđima nosimo određeni teret, jer smo nekoliko sezona bez titule. Svaki početak je težak, ali ne osećamo tenziju. Ninković, Milijaš, Pečnik, Bajković, Mijailović i ostali stariji igrači dosta pomažu nama mlađima da se na najbolji način koncentrišemo i pripremimo za meč“, rekao je defanzviac Zvezde Jovan Krneta za „Novosti“.

Klub iz Ljutice Bogdana još uvek nije doveo najavljena pojačanja u defanzivnoj liniji, pa se očekuje da na teren istrči Krneta koji će uz Darka Lazića sprečavati goste sa Islanda da ugorze Bajkovića.

„Spreman sam i psihički i fizički. Na prethodnih pet utakmica koje smo odigrali na pripremama sam pokazao da mogu, tako da na ličnom planu očekujem više uspeha. Takođe, ekipa je dosta jača i kvalitetnija u odnosu na prošlu sezonu, pa verujem da ćemo konačno prekinuti crni niz bez titula i da ćemo postići što zapaženiji rezultat u Evropi“, konstatovao je Krneta.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za ligu Evrope između Crvene zvezde i IBV-a je zakazana za četvrtak 18. jul od 20:30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter