0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ivanov: Ljut sam na Partizan

Objavljeno: 16.07.13 u 14:19
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ivan Ivanov zamera upravi srpskog šampiona što ga ne pušta u Bazel.

Ekspedicija Partizana otputovala je jutros u Jermeniju na duel s Širakom u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali pomenuta utakmica za najbolji srpski tim ima negativnu uvertiru.

Bugarski reprezentativac Ivan Ivanov želi da ide u Bazel, ali ga čelnici kluba ne puštaju, jer još nisu pronašli adekvatnu zamenu, pa se ovaj opasno naljutio.

„Nezadovoljan sam i ljut. Nisam ovo zaslužio. Smatram da zbog svega što sam dao Partizanu u ove dve godine, zaslužujem da me puste da odem u Bazel. Znali su još zimus kako želim da idem i imali su dovoljno vremena da pronađu adekvatnu zamenu.

Čak i da nisu, tu je Vojislav Stanković, koji je odličan igrač i može da me zameni.

Moja želja je da idem odmah, jer u slučaju da ostanem, Švajcarci će pronaći novog štopera i onda od tog transfera neće biti ništa“ – vidno utučeno i iznervirano kaže Ivanov i dodaje:

„Meni nije problem da izađem sutra na teren i odigram meč protiv Širaka, ali to neće biti onaj Ivan Ivanov. Motivacija nije problem, ali biću ljut i neraspoložen, što je i prirodno, jer sam hteo da idem dalje.“

Dakle, situacija oko Ivanova lagano izmiče kontroli i preti da poremeti sve relacije u Humskoj ili ih možda prikaže u pravom svetlu, jer dugo se srpski šampion skrivao iza brojnih trofeja, a činjenica je da unutar kluba postoje ozbiljni problemi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter