0
Evropske lige

Drakonske kazne za nameštanje u Italiji

Objavljeno: 16.07.13 u 13:01

Jean-Francois-Gillet2

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije izrekla je drakonske kazne igračima koji su učestvovali u nameštanju utakmica u Seriji A i Seriji B, a najgore je prošao golman Torina, nekadašnji član Barija, Žan Fransoa Žile kojem je zabranjeno bavljenje fudbalom u naredna 43 meseca.

Zbog toga što su učestvovali u nameštanju utakmica Torino – Bari 0:1 i Salernitana – Bari 3:2, kažnjeni su još Masimo Ganci i Kosimo D’Anđelo sa po četiri godine, Đanluka Galaso sa 43 meseca, a sa po tri i po godine Rafaele Bjanko, Simone Bonomi, Frančesko Kaputo, Denijele De Veze , Luka Fusko, Stefano Guberti, Vitali Kutuzov, Alesandro Parizi, Ivan Rajčić i Vinćenco Santoruvo.

Sa po šest meseci suspenzije kažnjeni su Nikola Belmonte, Masimo Bonani, Korado Kolombo, Mariano Martin Donda, Santjago Ladino i Vitanđelo Spadevekija, dok su NIkola Strambeli i Vilijan Pjanu oslobođeni odgovornosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter