0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Dodić: Optimisti smo

Objavljeno: 16.07.13 u 16:21
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Jagodine imaće najteži zadatak od srpskih klubova koji će u sredu i četvrtak igrati u kvalifikacijama za evropske kupove pošto će odmeriti snage sa ruskim Rubinom. Ipak, bez obzira što je tim iz Kazanja apsolutni favorit trener „ćurana“ Mladen Dodić tvrdi da će njegova ekipa uz ogroman motiv pokušati da ostvari povoljan rezultat.

„Žreb nam nije bio naklonjen, Rubin je favorit, ne samo protiv nas već favorit i za osvajanje Lige Evrope. To je još jedan motiv više mojim igračima, koji su pokazali u prethodnom periodu da su odlični takmičari, vredna grupa i taj kolektivitet je jaka snaga ove ekipe. Na tom podatku gradimo svoj optimizam. Ovo nije ekipa koja ima neke velike zvezde, već svaki igrač potencijal stavlja u službu tima. Rubin je favorit, oni su to pokazali u prethodnom periodu pobedama protiv Čelsija, Intera, Atletika i većina u Srbiji, i ne samo u Srbiji to zna“ – rekao je Dodić za agenciju Tanjug.

Trener srpskog tima očekuje pune tribine na stadionu u Jagodini i pravi evropski spektakl.

„Kada igrate dva meča, važno je da u prvom ne primite gol. Tu rezultatsku neizvesnost trebalo bi održati do revanša i do poslednjeg od ukupno 180 minuta. Mi ćemo kroz jak kolektiv, odgovornu i čvrstu igru, uz veliku podršku sa tribina, pokušati da dodjemo do povoljnog rezultata. Svaka pobeda bez primljenog gola i remi je povoljan rezultat“ –  ocenio je šef struke Jagodinaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter