0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Krstajić proziva rukovodstvo Partizana

Objavljeno: 15.07.13 u 16:13
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kada je smanjen sa funkcije Sportskog direktora Partizana, između Uprave crno – belih i Mladena Krstajića vodio se pravi mali verbalni rat. Od tada pa do sada Krastajić se nije preterano osvrtao na rad crno – belih.

Međutim svemu dođe kraj pa tako i Krstajićevom mirovanju. Bivši Sportski direktor još jednom se obrušio na rukovodstvo kluba iz Humske nazvavđi ljude iu Uprave „jagnjećom brigadom“.

„Vidim da sadašnji sportski sektor Partizana prolazi kroz pakao kao što smo Aleksandar Stanojević i ja prolazili pre dva leta kada je Uprava prekršila sva data obećanja i bez naše saglasnosti malo pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona prodala Stefana Savića Mančester Sitiju. U to vreme ključnog igrača naše odbrane, bez prave alternative“, rekao je Krstajić i dodao:

„Razumem ja želju sjajnog igrača i vrhunskog čoveka Ivana Ivanova da ode u veći klub za veći novac. Logična je i potreba Partizana da njegovu odličnu formu unovči godinu dana pre isteka ugovora i unese nešto novca u praznu klupsku kasu. Ali, tajming njegove prodaje samo još jednom potvrđuje da crno-bele vodi jagnjeća brigada. Ljudi koji ne vide dalje od svog nosa i ne zanima ih ništa što nije njihov lični interes“.

Bivši Sportski direktor pohavlio je rad Vuka Rašovića i zamolio „Grobare“ da ga „ne diraju“ u slučaju da ekipa doživi neuspeh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter