0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Košarkaši stigli u Sloveniju

Objavljeno: 15.07.13 u 23:03
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Najbolji košarkaši Srbije doputavali su danas Kranjsku Goru, gde će obaviti bazični deo priprema za prvenstvo Evrope.

Nacionalni savez objavio je na svom sajtu da je sa reprezentativnim drugovima doputovao i mladi Vasilije Micić, a da im se kasnije pridružio i Nemanja Nedović, koji je stigao iz SAD.

Novi član NBA ligaša Golden Stejta ima lakšu povredu članka i sledećih nekoliko dana vežbaće po specijalnom programu, kao i Miloš Teodosić, koji je ostao u Beogradu, gde će ići na terapije, trenirati indivudalno, a ekipi će se priključiti kad bude procenjeno da je spreman za maksimalne napore.

Reprezentacija Srbije ostaje u Kranjskoj Gori do 28. jula, kada se seli u Rogašku Slatinu. Od 2. do 4. avgusta Srbija nastupa na turniru „Laško Grup“ u Celju, gde će igrati protiv Turske, Slovenije i Letonije, a zatim pripreme nastavlja u Beogradu.

Šampionat Evrope u Sloveniji biće održan od 4. do 22. septembra, a Srbija će igrati u B grupi u Jesenicama sa Makedonijom, Litvanijom, Crnom Gorom, BiH i Letonijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter