0
Domaći fudbal

foto:partizan.rs

Grbić sa brojem 24

Objavljeno: 15.07.13 u 13:21
foto:partizan.rs
foto:partizan.rs

Novi fudbaler Partzana Petar Grbić rekao je danas da je presrećan što je postao član šampiona Srbije i otkrio da je zbog mogućnosti da zaigra u Ligi šampiona odbio i finansijski bolje ponude.

„Presrećan sam zbog dolaska u Partizan, imao sam i finansijski bolje ponude, ali zna se šta su crno-beli u srpskom fudbalu. Došao sam zbog sedme uzastopne titule, ali i zbog želje da igram u Ligi šampiona“, rekao je Grbić na zvaničnoj promociji u Humskoj.

Napadač, koji je prošle sezone u dresu OFK Beograda skrenup pažnju, pre svega golovima protiv Crvene zvezde, istakao je da se nada kako će nastaviti tradiciju.

„Kad sam prošlog leta dolazio u OFK Beograd rekao sam da su utakmice sa Zvezdom i Partizanom one na kojima pravi igrač mora da se pokaže. Golovi protiv Zvezde su me preporučili, neću ništa da obećavam, ali se nadam da ću nastaviti tradiciju“, rekao je crnogorski reprezentativac.

Sportski direktor crno-belih Albert Nađ izrazio je zadovoljstvo što je Grbić stigao u Humsku.

„Veliko je zadovoljstvo što je Petar došao u najbolji klub na Balkanu. Njegovim dovođem smo pokazali da smo ozbiljan klub i verujem da će nam doneti ono što svi očekujemo od njega“, izjavio je Nađ.

I trener Vuk Rašović istakao je da je Grbić igrač po njegovom ukusu.

„Grbić je bio moja želja od pre mesec dana, toliko dugo smo i bili u kontaktu sa njim. Želeli smo da dovedemo dva dobra bočna igrača i to smo uspeli sa njim i Malbašićem“, naveo je Rašović.

Grbić je u Partizan stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa i naredne sezone nosiće dres sa brojem 24.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter