0
Fudbal

Suarez: Fale mi trofeji i Liga šampiona

Objavljeno: 14.07.13 u 14:05

Luis Suarez

Luis Suarez smatra da ne može da napreduje u Liverpulu i osvaja trofeje, pa zbog toga želi da ode sa Enfilda.

Urugvajac je više puta izjavio da mu ne odgovara život u Engleskoj i da želi da promeni sredinu.

„Ako dobijem dobru ponudu, koja bi mogla da utiče na napredak moje karijere, razmotriću je. Pojedini klubovi su se raspitivali, ali sve sam prepustio mom agentu. Oduvek sam želeo da napredujem. Zbog toga sam napustio Ajaks i prešao u Liverpul“, izjavio je za Skaj sport Suarez.

Liverpul za sada ne želi da se odrekne Suareza koji je sve više nezadovoljan u klubu.

„Liverpul mora da se bori za učešće u Ligi šampiona a kada se to ne dogodi, to utiče na moral igrača. Patio sam. Teško je svake godine gledati Premijer ligu kada nemate šanse da je osvojite“, kazao je on.

Prošle godine Suarez je bio jedan od najboljih fudbalera Premijer lige, ali je njegova igra ostala u senci mnogih incidenata koje je izazivao na utakmicama.

„Kontroverze sa Evrom i Ivanovićem su bile odlučujuće. Uvek postoje dodatna pitanja kada me ljudi analiziraju. Da se to nije dogodilo, možda bih bio proglašen za najboljeg igrača Premijer lige u prošloj sezoni“, zaključio je Suarez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter