0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojadinović „poslao“ Grbića u Partizan

Objavljeno: 14.07.13 u 18:05
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Dugo se govorkalo da bi Petar Grbić trebalo da dođe na pozajmicu u Crvenu zvezdu, a pregovore sa igračem Olimpijakosa navodno je vodio lično Dragan Džajić, međutim ceo posao stopirao je Zoran Stojadinović sportski direktor crveno-belih.

„Ako se ja pitam nećemo u klub da dovodimo propale investicije Olimpijakosa. Klub koji pozajmi igrača nema ništa od toga, a Zvezda je veliki klub da bi razigravala igrače bilo kome. Moramo da vodimo računa pre svega o svom, a ne o tuđem interesu“ – rekao je nedavno Stojadinović dodavši da bi dovođenjem Grbića Kasalica i Milunović bili praktično „ubijeni“.

Međutim, tako nisu mislili u Partizanu pa su angažovali stamenog Crnogorca koji je prethodnu sezonu proveo u OFK beogradu proslavivši se upravo golovima na utakmicama protiv Crvene zvezde.

Da li će tako biti i u sezoni koja je pred nama i da li će se Stojadinović pokajati za izgovorene reči preostaje nam da sačekamo i vidimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter