0
Domaći fudbal

Savić na čekanju, Gasprom pomaže oko Lukovića

Objavljeno: 14.07.13 u 22:34

vujadin savic

Vujadin Savić figurira kao jedno od mogućih rešenja za poziciju centarhalfa u Crvenoj zvezdi, ali kako je bivši član kluba sa Marakane pod ugovorom sa Bordoom o svemu se pitaju Francuzi.

„Ja bih se vratio odmah u moju Zvezdu, ali u ovom momentu ništa više od toga ne zavisi od mene. Sve je na Bordou, odnosno najpre na Zvezdi koja bi trebalo da kontaktira sa upravom mog sadašnjeg kluba i pokuša da postigne dogovor. Naravno, pod uslovom da me na Marakani zaista žele“ – rekao je Savić za Novosti.

I dalje je nejasno odnosno ne zna se tačan stav uprave Crvene zvezde kada su u pitanju pozajmice tačnije o tome se odlučuje od slučaja do slučaja pa je zbog toga Savić i dalje na čekanju.

Pored bivšeg mladog reprezentativca Srbije u opticaju su i dalje Italijan Terlici, Nigerijac Egvekue i Brazilac Betao, dok je Peruanac Arauho već na putu ka Beogradu te preostaje da mu se izabere saigrač u half liniji. U poslednje vreme aktuelizovana je i priča o povratku Aleksandra Lukovića u kojem bi najvažniju ulogu trebalo da odigra „Gasprom“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter