1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nema para za Stojketa

Objavljeno: 14.07.13 u 11:57
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Čelnici Partizana neće ponuditi novi ugovor Vladimiru Stojkoviću iz jednog jedinog, tako prostog razloga što nemaju novca. Verovali ili ne, to u izjavi za Kurir priznaje i predsednik kluba Dragan Đurić.

„Mi smo prema Stojkoviću bili maksimalno korektni, izašli smo mu u susret, praktično ga pustili bez obeštećenja i angažovali novog golmana. Da me neko ne shvati pogrešno, i on je prema nama bio korektan. Jedan je od najzaslužnijih za osvajanje šeste uzastopne titule, ali situacija u klubu je takva da sebi ne možemo priuštiti da imamo četvoricu čuvara mreže i zbog toga mu neće biti ponuđen novi ugovor.“

Dakle, Stojke je imao priliku da ode, sada u Partizanu ne računaju na njega, a ugovor s srpskim šampionom mu ističe ove zime, kad će biti poptuno slobodan da pronađe novi klub.

Inače, Stojković je najplaćeniji igrač Partizana, koji godišnje zarađuje 250.000 evra, a klub je nedavno doneo odluku da niko ne može da ima primanja veća od 120.000. Stoga je sasvim jasno da se Stojke ne uklapa u klupsku politiku.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter